Céginformáció

Cégünk 1990-ben alakult Nyírség Trans Kft. néven, belföldi és nemzetközi fuvarozási tevékenységet végző gazdálkodó szervezetként. Mára már elsősorban a nemzetközi áruszállításra terjesztettük ki tevékenységünket.

Vállalkozásunk folyamatosan növekvő méretét a hosszú távra leszerződött partnerek fuvarmegbízásai tették lehetővé. Székhelyünk 12.000 m2 alapterületű, ahol az iroda épületén kívül több állásos szerelőműhely, kamionmosó, több szelektív raktár, fedett üzemanyagkút, kamion és személyzeti parkoló található. Gépjárműveink mindegyike rendelkezik CASCO és kötelező felelősség-biztosítással.

Természetesen a nemzetközi fuvarozást végző szerelvényeink CMR felelősség-biztosítással is rendelkeznek. Mindezek mellett fontosnak tartottuk a járművek biztonsága, és a folyamatos nyomon követhetősége érdekében a műholdas helymeghatározó – GPS – rendszer használatát. Ezáltal percrekész információnk van a kamion helyzetéről, sebességéről, érkezési idejéről, stb. A Kft. ISO 9001:2001 minősítéssel rendelkezik.